Wat is een 'Kolom' en hoe kan ik deze aanpassen in Data Reporter?

Bij de meeste standaard en complexe rapporten is het mogelijk om kolommen in te stellen. Hiervoor klik je op de knop ‘Kolommen’, waarna je op de Kolommen pagina komt.

Hier is het mogelijk om door middel van vinkjes aan te geven welke gegevens wel en niet in het rapport getoond moeten worden.

Tags: Kolom, Kolommen, Aanpassen, Toevoegen, Verwijderen

Data Reporter

1. Wat is Data Reporter?
  2. Hoe kan ik inloggen in Data Reporter?
  3. De grafieken uit het rapport 'Automatische nieuwsbrief open rates' overlappen elkaar in Excel, hoe los ik dat op?
  4. Hoe kan ik de resultaten uit Data Reporter opslaan op mijn computer?
  5. Hoe kan ik per nieuwsbrief zien hoeveel keer een artikel bekeken is?
  6. Hoe kan ik per profiel zien hoeveel en welke gebruikers een abonnement hebben?
  7. Hoe kan ik zien hoeveel gebruikers er per nieuwsbrief verzending over de afgelopen week zijn gebounced?
  8. Hoe kan ik zien of onze nieuwsbrief gebruikt maakt van de functioneliteit 'Open Rates'?
  9. Hoe kan ik zien welke gebruikers de status 'Bounce' hebben?
  10. Hoe kan ik zien welke gebruikers hun abonnement hebben opgezegd?
  11. Hoe kan ik zien wie er (g)een abonnement heeft op de automatische nieuwsbrief?
  12. Hoe maak ik een "Open Rates" rapport van onze automatische nieuwsbrief?
  13. Hoe worden open rates gemeten?
  14. Is het mogelijk om een rapport in Data Reporter aan te passen?
  15. Wat betekenen alle getallen en grafieken in Data Reporter?
  16. Wat betekent het rapport 'Automatische nieuwsbrief open rates' en wat heb ik eraan?
  17. Wat is een 'Kolom' en hoe kan ik deze aanpassen in Data Reporter?
  18. Wat is een 'Parameter' en hoe kan ik deze aanpassen in Data Reporter?
  19. Wat is het verschil tussen een hard en soft bounce?
  20. Worden van mijn nieuwsbrief de 'Open Rates' standaard bijgehouden?
  21. Zojuist heb ik een aanpassingen gedaan in Mandash op gebruikersniveau, maar dit is nog niet terug te zien in datareporter. Hoe kan dit?
  22. Hoe vind ik Top 25 gebruikers met de meeste hits
  23. Hoe vind ik het aantal kliks per artikel en de bijbehorende e-mailadressen van de personen
  24. Hoe kan ik zien hoeveel personen (en wie) zijn geabonneerd op een profiel?

Feedback and Knowledge Base